Oorsprong

Het bedrijf werd origineel in 1979 opgericht en ijvert al sinds die tijd steeds voor kwalitatieve en eerlijke producten. Momenteel zijn Bart en Leen de draaiende kracht achter Vleeswaren Bart en Leen. Bart draait zelf al 28 jaar mee in de zaak en weet van jongs af hoe belangrijk het is om een goede kwaliteit voor een correcte prijs aan te bieden. 


Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Zowel in de winkel als op de markt staan wij u bij met raad of advies over onze producten.

Wekelijkse menu op vrijdag en zaterdag 


Je hebt het misschien al vast gemerkt,.. via onze facebook kondigen wij regelmatig aan wat er op het menu staat op vrijdag en zaterdag. Bereide gerechten voor een zeer schappelijke prijs.  Bestellen doe je dan ten laatste voor donderdag middag om tegen het weekend jouw versbereide gerecht af te halen. 

Marktkraam en winkel


Terwijl een vast winkelpunt hebben beschikken wij ook over een marktkraam. Je kan ons op vaste tijdstippen op verschillende plekken vinden. Zo kunnen wij een groter gebied steeds voorzien van onze delicatessen, huisbereide gerechten en verse producten van op de boterham 's ochtends tot het aperitief en aan het diner. 

Charcuterie en bereide gerechten


Onze specialiteit zit hem in het aanbieden van de lekkerste charcuterie en bereide gerechten. Zorgvuldig kiezen wij onze producten bij de leveranciers zodat wij steeds enkel verse producten aanbieden. Zo vinden wij ook dat charcuterie vers afgesneden veel beter smaakt dan voorverpakte. Heb je weinig tijd? Kies dan voor onze kant-en-klare opties met tal van Vlaamse klassiekers om van te likkebaarden.